Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Safety Razor 46C in travel etui

€72,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Merkur Safety Razor 46C, een drie-delige Safety Razor in een leren etui. De ideale reisset inclusief 10 DEB mesje, de Razor en mesje kunnen opgeborgen worden in de daarvoor bestemde vakjes in het etui.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor 46C is een traditionele Safety Razor met schroefsluiting. De Safety Razor bestaat in totaal uit drie delen die je aan elkaar bevestigd doormiddel van een schroefsluiting. Deze losse delen zijn op te bergen in de daarvoor bestemde vakjes in het leren etui. Zo heb je altijd een Safety Razor voor mee op reis en is hij netjes opgeborgen in een etui. De Safety Razor 46C in uitgevoerd in het matte nikkel.

In de Merkur Safety Razor passen alle Double Edge Blades, deze worden in de scheerkop geplaatst doormiddel van een schroefsluiting.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Specificaties:


Lengte totaal: 85 mm
Lengte handvat: 75 mm
Gewicht: 48 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Gesloten kam

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen