Je beoordeling toevoegen

Merkur 
Detailing Razor MK-907

€30,50
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

De Merkur Detailing Razor MK-907, een speciaal gevormde Safety Razor die gemaakt is om de snor bij te werken en te modelleren. Komt met 1 speciaal detailing mesje.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires.

De Merkur Safety Razor Snor heeft een toelopende scheerkop en een smalle en een brede zijde aan de scheerkop. Dit maakt hem ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen rondom de snor te sneren. Het wordt met deze Safety Razor een stuk eenvoudiger om de snor te sneren en bij te werken.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam.

Gemaakt in de bakermat voor al het goede staalwerk. Solingen Duitsland.

Bijpassende mesjes: 908A Detailing Razor Blades

 

Specificaties:

Lengte totaal: 76 mm
Lengte handvat: 55 mm
Gewicht: 26 gram

Zeep de baardharen goed in met een scheerzeep of scheerolie, dit om de baardharen dikker te maken en te verzachten. Begin bij de bakkebaarden en breng de Safety Razor met een hoek van ongeveer 30 graden op de huid. Trek de huid strak en laat de mes met een lichte druk over de huid glijden, scheer met de haargroei.mee.

Kenmerken

  • Gesloten kam

  • Zorgt voor een optimaal scheerresultaat

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen