Ronald H.
Ik vind de geuren van Monte Cristo heel lekker vooral de Monte Cristo Delegged. Dat is echt mijn favoriete geur. Wat ik alleen heel jammer vind is de prijs, het is niet echt goedkoop. Misschien is het een idee om een kleinere fles op de markt te brengen, aan de geuren ligt het in ieder geval niet die zijn geweldig. Groet Ronald Hendriks
16 Mar 2021
Je beoordeling toevoegen

Montecristo 
Eau de Parfum - Deleggend Discovery Kit

€24,95
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

Deze Deleggend Discovery Kit van Montecristo bevat 3 samples van 2ml. 

Montecristo Deleggend

Deleggend is een houtachtige kruidige mannelijke mix met energieke noten. De parfum bestaat uit topnoten van bergamot, grapefuit en roze peper, middelnoten van zwarte peper, elemi en geranium, en worden ondersteund door de basisnoten van cederhout, vetiver, patchouli en tonkaboon wat samen de heerlijke geur maakt van deze parfum.

Montecristo Deleggend Blanc

Deleggend Blanc is een verfrissende mannelijke geur die aromatische en groene noten mengt voor een verkwikkend effect. De parfum bestaat uit topnoten van roze peper, berk blad en ananas, middelnoten van licht/wit hout, lavendel en zeewier, en worden ondersteund door de basisnoten van patchouli, amber en ceder hout wat samen de heerlijke geur maakt van deze parfum.

Montecristo Deleggend Noir

Deleggend Noir is een heerlijke parfum die tot stand komt door de topnoten van grapefruit, lavendel en artemisia, middelnoten van tabak, kruiden en leer, en worden ondersteund door de heerlijke geuren van de basisnoten van oud, ceder hout en amber.

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen