Terug
4 products
Terug
4 products

Montecristo

De graaf van Monte-Cristo

Montecristo geïnspireerd door de roman "De graaf van Monte-Cristo", die in 1884 is geschreven door Alexandre Dumas. Het verhaal is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de schoenmaker Pierre Picaud en gaat als volgt; Edmond Dantès, de hoofdpersonage, weet na veertien jaar onschuldig opgesloten te zitten wegens een valse verdachtmaking, uit de gevangenis te ontsnappen. Door een tip van een andere gevangene vindt hij op het eilandje Montecristo een gigantisch fortuin. Vervolgens neemt hij een nieuwe identiteit aan, namelijk de graaf van Monte Cristo, en besluit hij wraak te nemen op degenen die hem naar de gevangenis stuurden.

 

Geuren

De collectie van Montecristo bestaat uit drie heerlijke, luxe Eau de Parfum's met de volgende geuren:

Deleggend

De Deleggend geur een houtachtige kruidige mannelijke mix met energieke noten. De geur wordt geopend met de frisse topnoten van bergamot, grapefruit en roze peper. Deze topnoten worden perfect gecombineerd met de middelnoten van zwarte peper. Vervolgens wordt de geur afgesloten met de basisnoten van cederhout, vetiver, patchoeli en tonkaboon.

Deleggend Blanc

De Deleggend Blanc geur is een verfrissende mannelijke geur die aromatische en groene noten mengt voor een verkwikkend effect. De compositie opent met de sprankelende schone noten van de roze peper en ananas die gecombineerd worden met berken bladeren. De middelnoten bestaan uit de aromatische mix van lavendel en zeewier en houttonen van blond hout. In de basisnoten wordt de geur verder ontwikkelt en komen de geurnoten van warme amber, ceder hout en patchoeli naar voren.

Deleggend Noir

De Deleggend Noir is een donkere en sensuele geur die mysterieuze houttonen mixt met de verleidelijke oriëntaalse noten. In het begin zijn daar de frisse topnoten van lavendel en grapefruit die worden gecombineerd met een vleugje van de kruidige Artemisia. De middelnoten bestaan uit rokerig leer en tabak die de geur een donkere touch geven. In de basisnoten komen de sensuele geuren van oud, cederhout en amber tevoorschijn die de geur perfectioneren.