Terug
14 products
Terug
14 products

Moon Soaps

Ontstaan uit een liefde voor bad- en lichaamsproducten, heeft het merk nu een lijn met scheerproducten. De oprichters van het merk wilden alle aspecten die ze zelf fijn vonden, creëren in 1 goede lijn met kwalitatieve producten. De producten moesten dan ook verzorgend, luxe en goddelijk ruiken. En dat is de oprichters van het merk gelukt.

De producten zijn allemaal met de hand gemaakt en zitten vol met heerlijke ingrediënten als exotische boters, eersteklas geuren, plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. In de producten van Moon Soaps zal je ook absoluut geen parabenen of fltalaten vinden. De ingrediënten zijn biologisch, duurzaam en (waar mogelijk) lokaal. 

 

De geschiedenis van Moon Soaps

Wat begon als ‘eenvrouwszeepbedrijf’ is een partnership geworden tussen man en vrouw. Na meer dan 10 jaar enkel koude proceszeep- en lichaamsproducten gemaakt te hebben, besloot de man (Zachery) zich aan te sluiten bij zijn vrouw. Zijn doel? Een goede scheerzeep maken. Hij had zich op dat moment net verdiept in de wereld van nat scheren en was van mening dat hij met het toevoegen van deze categorie, hun publiek enorm zou verbreden. Met enorm veel onderzoek en begeleiding, is Zachery begonnen met het maken van de eerste scheerzeep van Moon Soaps. 

Van het creëren formuleren van producten tot het ontwerpen van verpakkingen en labels, het merk wilde altijd elk aspect van Moon Soaps zelf ‘in huis houden’. Dat gaat zelfs zo ver, dat ze hun eigen rundertalg maken. Dit is een aspect waardoor Moon Soaps uniek is en zichzelf onderscheid van de rest. Alle producten worden bij hun thuis gemaakt in hun zelfgemaakte apotheek-studio in Californië.  

 

Producten van Moon Soaps

De scheerzeep, wat is ontstaan uit een grote droom van het merk, is reuze populair gebleken. De scheerzepen hydrateren en en beschermen je huid tijdens het scheren doordat er een dikke laag met glad schuim wordt gecreëerd. De zeep is op basis van handgemaakt talg, iets wat niet veel merken kunnen zeggen! De scheerzepen zijn te verkrijgen in de volgende geuren.

 

Havana

Tabak, Bergamot, Vetiver, Kruiden, Muskus, Vanille, Teakhout

 

Trade Winds

Laurierblad, Tabak, Cederhout, Bergamot, Limoen

 

Union

Citroen, Sandelhout, Eikenmos, Amber, Musk, Laurier, Nootmuskaat

 

Old School

Tabak, Vetiver, Leer, Vanille

 

Sorrento

Citrus, Jasmijn, Ananas, Vetiver, Tonkaboon, Amber

 

Tobacco Flower

Groene Tabak, Eikenmos, Amber, Rozemarijn, Lavendel

 

Amaretto Speciale 

Amandellikeur, Stroperige Donkere Kers, Boterachtige Amandelbiscotti

Deze geuren zijn ook te verkrijgen in de bijpassende varianten van de aftershave balsem. En als je wil mixen en matchen, ook altijd goed!

 

Moon Soaps scheerzeep voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van Moon Soaps scheerzeep? Bestel dan jouw Moon Soaps scheerzeep bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je scheerzeep al de volgende dag in huis!