Caroline K.
Heb de borstel voor mijn man gehaalt, en heb ze hem an kerst gegeven. Ik heb het in het paket zo als het gekomen is gelaten, en cadeau papier eromheen gedaan omdat ik dat doosje zo grappig vondt. Hij heeft gelijk groote oogen gekregen als hij "de alpha men" gelezen heeft. Hij is erg blij met die borstel die wou hij al lang hebben, hij gebruikt ze elke dag
01 Jan 2021
Je beoordeling toevoegen
Bestseller

Morgan's 
Baardborstel - Small

€13,95
Morgen in huis
10+ op voorraad
Kies een optie

De Morgan's  travelsize baardborstel is een traditioneel gevormde zwijnenharen baardborstel, met het handvat gemaakt van hout. De haren van de borstel zijn van zwijnenharen gecombineerd met synthetische haren. Het maakt je haren perfect schoon en heeft een stimulerend effect op de haargroei. Ook haalt het knopen uit je baard zonder enige moeite. 

Gebruik de borstel om je baardhaar in de gewenste richting te stylen. Hiermee stimuleer je ook de baardgroei om deze kant op te groeien. Tevens masseert de baardborstel je onderliggende huid.

 

Tip: Reinig regelmatig door haren uit de borstel te kloppen. Gebruik hierbij eens in de zoveel tijd een shampoo of zeep om de borstel grondig te reinigen.

Kenmerken

  • Baardborstel  van zwijnen- gecombineerd met synthetische haren.

  • Reinigt haren en stimuleert haargroei

  • Verhelpt knopen uit je baard

  • Ideale grote om mee te nemen op reis

4 sterren uit 14 reviews
Uw review toevoegen