Rody S.
Ik heb altijd last van mijn hoofdhuid en ik heb zoveel verschillende gel geprobeerd. Altijd werd het erger kreeg ik jeuk schilderingen op mijn hoofdhuid. En eindelijk! Na zo lang heb ik dit te horen gekregen en geprobeerd. Gel op waterbasis en dit is geweldig ik heb nergens meer last van je hoef maar een klein beetje te gebruiken en het is uit te wassen met alleen water. Hoe goed is dat! Zeker tevreden en ik ga hier zeker vaker bestellen!
04 Sep 2020
Dickie D.
De Pomade van Morgan's is super makkelijk aan te brengen op droog of handdoek droog haar. Je kapsel blijft de hele dag goed in model zitten. Zelfs wanneer je krullend haar hebt krijg je het met deze pomade stijl! En nog een groot voordeel: met wat water is het makkelijk uit je haar te spoelen zonder dat er vet of restjes achter blijven. Een aanrader dus!!
11 Aug 2019
Je beoordeling toevoegen

Morgan's 
Styling Pomade - Vanilla & Honey

€12,90
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Morgan's Vanilla & Honey Styling Pomade is een extra stevige pomade die je in staat stelt om een gladde look te verkrijgen met een langdurige hold en precisie. De pomade is op water-basis en daardoor gemakkelijk uit te spoelen. De geur ruikt naar vanille en honinggeur. Originele vintage stijl pot. 

Wrijf de styling pomade voorzichtig in de handpalmen en breng het aan op het haar in de stijl dat jij wenst. Vermijd elk contact met de ogen. Alleen voor uitwendig gebruik. Bewaren op een koele plaats. 

5 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen