Je beoordeling toevoegen

Morgan's 
Pomade Kit

€34,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Pomade Kit van Morgan's, met de 3 populaire Pomade van Morgan's; de Medium, Firm en Extra Firm Hold. Ideaal om eens kennis te maken met de producten van dit nostalgische Engelse merk of om weg te geven als cadeau. De Gift Set bestaat uit de 3 full-size Pomades, verpakt in een strakke kartonnen Gift Set.

Inhoud:

Morgan's Medium Hold Pomade

De Medium Hold Pomade van Morgan's Pomade uit de UK, een echte instapper met een Medium Hold en een Medium Shine.

De Morgan's Medium Hold Pomade is op water-basis en heeft een medium glans en een medium hold. De Pomade is op water-basis en komt in de Vintage glazen pot van Morgan's Pomade. Door de Medium blijft je kapsel de hele dag door goed zitten en droogt deze niet uit. Water-basis zorgt ervoor dat de Pomade gemakkelijk uit te wassen is.

Heeft de orignele Morgan's geur van bergamot, jasmijn, sandelwood en patchouli.

Morgan's Firm Hold Pomade

De Firm Hold Pomade van Morgan's Pomade uit de UK, een echte klassieke Pomade met een High Hold en een High Shine.

De Morgan's Firm Hold Pomade is op water-basis en heeft een hoge glans, dit maakt hem een echte gladjakkers Pomade. Door de hoge hold blijft je kapsel de hele dag door goed zitten en droogt deze niet uit. Water-basis zorgt ervoor dat de Pomade gemakkelijk uit te wassen is. Komt in de vintage glazen pot van Morgan's Pomade en heeft de originele geur van Morgan's.

Morgan's Extra Firm Hold Pomade

De Extra Firm Hold Pomade van Morgan's Pomade uit de UK, een echte klassieke Pomade met een extra hoge hold.

De Morgan's Extra Firm Hold Pomade is op water-basis en heeft een medium glans. Door de zeer hoge hold blijft je kapsel de hele dag door goed zitten en droogt deze niet uit. Water-basis zorgt ervoor dat de Pomade gemakkelijk uit te wassen is. Komt in de vintage glazen pot van Morgan's Pomade en heeft de originele geur van Morgan's.

 

 

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen