Je beoordeling toevoegen
-10%

Morris Motley 
Extrait de Parfum - Vert Gothique

€250,00
€225,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

"Een werk rond een aromatisch leer met een verboden kant die wordt gerealiseerd door een cocaïne-akkoord. De geur is ongebruikelijk. Ik wilde een verslavende noot." - Karine Vinchon-Spehner.

Dat zijn de woorden van de getalenteerde parfumeur, Karine Vinchon-Spehner, over deze Parfum van Morris Motley. Een unieke geur met geurnoten van eikenmos, leder, cocaïne, cederhout, roze peper, patchouli en oud.

Niet getest op dieren en vegan friendly. 

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzylbenzoaat, Citral, Citronellol, Geraniol, Limoneen, Linalool, Methyl 2-Octynoaat, Butylfenyl Methylpropianol

Kenmerken

  • Vegan

  • Ontworpen door getalenteerd parfumeur Karine Vinchon-Spehner

  • Niet getest op dieren

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen