Morris Motley

Morris Motley is één van de eerste premium merken die haarproducten maakt voor alleen mannen. Aan het hoofd van Morris Motley staat Rob Mason, een bekende naam in de wereld van haarstylisten. Gewapend met zijn 14 jaren ervaring en de kennis van één van de betere chemicussen van Australië zijn deze twee aan de slag gegaan en hebben ze een aantal uniek producten op de markt gezet.

De producten van Morris Motley zijn onorhtodoxe, gemaakt van premium en botanische ingrediënten, vrij van SLS en parabenen. Afgemaakt met een minimalistisch design, super performance en een unieke geur ontwikkeld door Frankrijks beste parfumhuizen. Dit maakt Morris Motley uniek in zijn soort en een echt premium merk met premium producten.

Morris Motley heeft twee stylingsproducten die in de basis van elkaar verschillen in de afwerking, de Morris Motley Chrome geeft je haar glans en de Morris Motley Treatment Styling Balm heeft een Matte Finish. Beide hebben een High Hold en deze houden je kapsel langdurig in model. Beide producten zijn unortodoxed water-based, dit betekend dat ze natuurlijk oliën en waxen bevatten en op water-basis zijn. Ze zijn goed uit te wassen, maar hebben daarbij wel een klein beetje shampoo nodig.

De Treatment Cleansing Oil is de reiniging van Morris Motley. Omdat we de oliën en vetten op onze hoofdhuid zoveel mogelijk willen behouden heeft Morris Motley een Morris Motley Treatment Cleansing Oil ontwikkeld. Deze bestaat uit een aantal reinigende oliën welke vuil en haarproduct uit je haar oplossen, deze spoel je na even inwerken uit en de huid-eigen vetten en talg blijven in tact.

Morris Motley heeft naast deze verzorgende producten ook een mooie kam met extra grove tanden voor een prachtig textuur en een limited edtition Cologne. Alle producten zijn exclusief bij ons verkrijgbaar in extra voordelige sets.