Meest bekeken
24
Meest bekeken

Snorrenwax

 

Wat is snorrenwax?

Een snorrenwax of moustache wax is een product om je snor mee in model te brengen en te houden. De snorrenwax lijkt op de baard balsem maar is nog een stukje sterker, dikker en harder. Net als baard balsem bevat de snorrenwax ook voedende en hydraterende ingrediënten om de snorharen en onderliggende huid goed te verzorgen. 

 

Hoe gebruik je snorrenwax?

Schraap met je vinger of nagel een beetje snorrenwax uit het potje. Snorrenwax is nog wat harder dan baard balsem. Mocht het te lastig zijn dan kun je het potje ook in je broekzak bewaren zodat het warm blijft en iets zachter wordt. Wrijf de snorrenwax uit tussen de vingers zodat het gelijkmatig verdeeld is. Smeer en masseer nu de snor met de vingers. begin vanuit het midden en werk langzaam naar de punten. Na het verdelen kun je de snor in gewenste model brengen. het gebruik van een speciale kam is aan te raden om het makkelijker te maken.

 

Wat is de beste snorrenwax?

Probeer de snorrenwax te pakken met enkel voedende en natuurlijke ingrediënten. Andere toevoegingen behalve geur zijn nergens goed voor. Wij vinden zelf de snorrenwax van Captain Fawcett en Mr Bear Family erbovenuit springen.