Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Gift Box Shave - Sea Buckthorn

€29,90
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

De Giftbox Shave Sea Buckthorn van Muhle. Een luxe Gift set met een After Shave en een Scheercreme uit de Sea Buckthorn series van Muhle, in een luxe kartonnen verpakking. Prachtig cadeau om te geven aan diegene die kwalitatief en luxe scheren kan waarderen.

Inhoud:

Scheercreme Sea Buckthorn 75ml

De Sea Buckthorn Scheercreme van Mühle, een romige crème die opgeklopt kan worden tot een mooi scheerschuim.

De scheercreme kan voor elk huidtype gebruikt worden. Met een kwast en een beetje water breng je deze creme tot een mooi dik scheerschuim. De scheercrème bevat het natuurlijke duindoorn, welke wordt gewonnen uit verschillende planten aan de kust en in de duinen. De duindoorn heeft een regenererende werking op de huid, wat betekent dat het de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. In dit geval zorgt het ervoor dat de huid beter beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf. Het schuim houdt goed vocht vast waardoor de haren zacht en dik worden. Hierdoor zijn ze gemakkelijk af te scheren.

Na het scheren zal de huid rustig en glad aanvoelen. Het schuim laat een frisse en fruitige geur achter met noten van limoen en sinaasappel.

After Shave Milk Sea Buckthorn 100ml:

De After Shave Milk Sea Buckthorn van Mühle, verzachtende melk-achtige balsem voor na het scheren.

De Sea Buckthorn After Shave Milk kan voor elk huidtype gebruikt worden. De After Shave bevat het natuurlijke duindoorn, welke wordt gewonnen uit verschillende planten aan de kust en in de duinen. De duindoorn heeft een regenererende werking op de huid, wat betekent dat het de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. In dit geval zorgt het ervoor dat de huid beter beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf.

Na het gebruik zal de huid rustig en fijn aanvoelen. De Milk laat een frisse en fruitige geur achter met noten van limoen en sinaasappel.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen