Annie V.
Gewoon een heel goed scheermes, veel beter dan de wegwerpers van tegenwoordig. Mesjes gaan lang mee en je produceert veel minder afval. Het lukt goed om mijn baard netjes in model te brengen en het scheert ontzettend glad. Enige minpuntje is dat de handgreep wat kort is, maar dat kan ook even wennen zijn. Ik heb ook direct een beschermkapje bijbesteld, heel handig voor in de toilettas. Een aanrader, deze safety razor!
01 Jan 2021
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Safety Razor R106 - Zwart - Gesloten Kam

€36,00
Tijdelijk uitverkocht

De klassieke Safety Razor van Mühle met gesloten kam, uitgevoerd in het chroom met een zwart handvat. De Razor heeft als codenaam R106

De R106 Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de onderzijde los te schroeven zal de kam aan de bovenzijde te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam. De kam is verwisselbaar voor een getande kam, de getande kam is zeer geschikt voor de vollere en langere baarden.

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesjes, zodat je gelijk kunt beginnen.

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen