Ron F.
Ben nog maagd in het nat scheren. Na jaren elektrisch gerommel en rode uitslag op de keel opzoek naar wat anders. Gewone scheermessen altijd veels te duur gevonden. Werd door een kennis naar de r89 geleid. Veels te eng.... maar na veel youtube toch maar besteld. Wauw....gewoon wauw.... neem de tijd om het te leren, probeer verschillende blades/zeep/cremes, je gaat een toptijd tegemoed. Deze muhle maakt voor mij het scheren weer fijn zonder uitslag, maar ben nog wel bang & voorzichtig :) Tip: niet duwen, laat het mes het werk doen, begin eerst enkel met haargroei richting mee.
12 Nov 2019
Je beoordeling toevoegen
-10%

Muhle 
Safety Razor R89 - Chroom - Gesloten Kam - Twist

€49,00
€44,10
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

De Safety Razor Twist van Mühle uitgevoerd in het chroom met een gesloten kam, prachtig vorm gegeven en een klassiek scheeraccessoire met een snelsluiting voor het verwisselen van de mesjes. Deze Razor heeft als codenaam R89TWIST.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de onderzijde los te schroeven zal het afdekplaatje aan de bovenzijde van de kam los komen en te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De kam zelf blijft bij de 'Twist' vastzitten aan het handvat.
De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam. Deze kam is niet verwisselbaar voor een open kam.

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesjes, zodat je gelijk kunt beginnen.

Open versie

Ook te bestellen als de R41Twist. Dit is de Twist-versie van de Safety Razor Chroom met een Open Kam, speciaal voor de vollere en langere baard.

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen