Laurens
Na het scheren met de Safety Razor te hebben geleerd met een Muhle R89 vond ik het tijd voor een dappere upgrade: de Muhle R41. Ondanks dat zijn bijnaam The Beast eigenlijk van zijn voorgangers (<2016) is, is het nog steeds een indrukwekkend mes als je de ervaringen erover leest. Ik vind de twist de mooiste vanwege de coole knop achterop, de lengte en het gewicht. Man, wat is ie mooi in het echt. En het scheren? Alsof je met het scheermesje in het hand aan het werk bent, maar man, wat gaat het soepel en je voelt prima wat je aan het doen bent. Hij (of is het een zij?) is niet vergevingsgezind maar als je kalm aan doet is dit je nieuwste beste scheervriend (vriendin?) die je achterlaat met een BBS gezicht en een stoere afdronk.
18 Dec 2021
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Safety Razor R41 - Chroom - Open Kam - Twist

€49,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Safety Razor Twist van Mühle uitgevoerd in het chroom met een open kam, prachtig vorm gegeven en een klassiek scheeraccessoire met een snelsluiting voor het verwisselen van de mesjes. Met Open Kam, speciaal voor de vollere en langere baarden, door de Open Kam kunnen simpel weg meer haren.
Deze Razor heeft als codenaam R41TWIST.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de onderzijde los te schroeven zal het afdekplaatje aan de bovenzijde van de kam los komen en te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De kam zelf blijft bij de 'Twist' vastzitten aan het handvat.
De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een open kam. Deze kam is niet verwisselbaar voor een gesloten kam.

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesjes, zodat je gelijk kunt beginnen.

Gesloten versie

Ook te bestellen als de R89Twist. Dit is de Twist-versie van de Safety Razor Chroom met een Gesloten Kam, deze is geschikt voor normale gezichtsbeharing.

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen