Nanno n.
Allereerst is het natuurlijk verlengd en niet verlengt. Maar verder is het echt een mooi scheerapparaat, mooi afgewerkt, ligt lekker in de hand, zeker als je wat grotere handen hebt. Hij is verpakt in een mooi doosje (bewaren!) met gebruiksaanwijzing en een scheermesje. Wat mij betreft gewoon een echte klassieker! Er zijn vele online scheerlingen, maar The Alpha Men bevalt me toch het best. Veel keuze en snelle bezorging. In een prachtige verzenddoos, ook om te bewaren! Het scheren met een safetyrazor geeft veel voldoening, het is echt iets waar je even de tijd voor moet nemen.
16 Mar 2021
Marc D.
Na een hoop gedoe met Mach3 en wegwerpmesjes heb ik er eindelijk voor gekozen om de R89 Safety Razor aan te schaffen De eerste scheerbeurt was geen succes, ik had mijn hele hals open liggen een paar dagen wondjes. De tweede scheerbeurt was geweldig, ik ben nog nooit zo glad geweest (zelfs mijn partner en mijn collega’s viel het op). Ik ben dus zeer tevreden en daarnaast staat het ook ontzettend fijn op mijn wastafel!!!
01 May 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Safety Razor R89 - Chroom - Gesloten Kam - Verlengd

€46,00
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

De verlengde Safety Razor van Mühle met gesloten kam, uitgevoerd in het chroom. Dit is een verlengde editie van de Safety Razor, hij is 14mm langer dan de reguliere Safety Razor. Dit maakt hem ideaal voor grote handen.

Deze Razor heeft als codenaam R89GRANDE

Verschil in lengte:

Normale SR: 94 mm
Verlengde SR: 107 mm

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de onderzijde los te schroeven zal de kam aan de bovenzijde te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam. De kam is verwisselbaar voor een getande kam, de getande kam is zeer geschikt voor de vollere en langere baarden.

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesje, zodat je gelijk kunt beginnen.

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen