Diar
Ligt supergoed in de hand, voelt prettig aan en begeleidt het mesje top.
20 Sep 2020
Mathijs H.
Prima mes. Scheren zonder nadenken.
03 Jul 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
R89 Safety Razor Chroom

€35,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De klassieke Safety Razor van Mühle met gesloten kam, uitgevoerd in het chroom. Deze Safety Razor heeft als codenaam R89.

De R89 Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de onderzijde los te schroeven zal de kam aan de bovenzijde te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam. De kam is verwisselbaar voor een getande kam, de getande kam is zeer geschikt voor de vollere en langere baarden.

 

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesjes, zodat je gelijk kunt beginnen.

** Of kies voor de variant met 100 Derby Double Edge Blades, hier kun je zeker een aantal maanden vooruit en nu met extra korting voor een totaal van € 8,95.

 

Verlengde versie

Ook te bestellen als de R89Grande. Dit is de verlengde versie van de Safety Razor Chroom. Dit scheermes is is langer dan de reguliere:

Verschil in lengte:

Normale SR: 94 mm
Verlengde SR: 107 mm

 

4 sterren uit 10 reviews
Uw review toevoegen