Jetske
Inmiddels heb ik dit mes een jaar in mijn bezit in de rose gold uitvoering. Het enige nadeel is dat het handvat wel eens wat te glad kan worden, maar verder wil ik nooit anders meer. Geen irritaties meer, geen dure cartridges meer, stukken milieuvriendelijker, zeker wanneer je ook nog eens scheerzeep of -crème en een kwast gebruikt i.p.v. de spuitbussen voor gel of schuim. Ik ben fan!
11 Sep 2021
Remi J.
Vrouwelijk, duurzaam en doet goed wat ie moet doen. Ten eerste is het heerlijk om, met deze scheermes, niet meer medeplichtig te zijn aan de plastic overload van wegwerp scheermesjes. Je zal hier in principe de rest van je leven mee kunnen doen. (Alleen het mesje moet je af en toe vervangen.) Ten tweede is hij heel gemakkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Ik haal hem na het gebruik altijd uit elkaar, spoel hem schoon en maak hem weer droog. Hierdoor zal die heel lang mooi blijven. Ten derde, she's so pretty. Het maak mijn douche ervaring echt leuker omdat het gewoon een heel mooi en chic ontwerp is. Tot slot hij scheert echt heel glad. Je moet ietsjes meer voorzichtig scheren de eerste paar keer want hij scheert echt heel goed, zo goed dat je misschien ook een wondje kan krijgen. Dat is even wennen. Een dingetje wat ik wel eens vergeet is dat hij wat zwaarder is (logisch natuurlijk) en met wat zeep in de hand kan hij gladjes worden waardoor je hem sneller kan laten vallen. Maar dit is ook een kwestie van wennen denk ik. Ik kan hem zeker aanraden. Koop er een setje losse mesjes bij en je kunt jaren vooruit.
03 Aug 2020
Sabrine B.
Ik als vrouw koos dit rosé kleurig scheermes, een goede investering. Scheert zo snel en fijn vergeleken met de plastic multiblade mesjes die ik gebruikte. De haartjes blijven niet vast zitten en de mesjes gaan lang mee. In het begin was het even spannend en heb mijzelf toen ook een keertje gesneden. Nu ik het mesje vaker heb gebruikt scheert het vrij makkelijk, oefening baart kunst en ook omdat het mesje nu iets botter is. De volgende keer bestel ik een wat minder scherp mesje erbij.
03 Jun 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Safety Razor R89 - Rose Gold - Gesloten Kam

€39,00
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

De klassieke Safety Razor van Mühle met gesloten kam, uitgevoerd in het chroom met een Rose goud-kleurig handvat. De codenaam van deze Razor is R89RG.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de onderzijde los te schroeven zal de kam aan de bovenzijde te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam. De kam is verwisselbaar voor een getande kam, de getande kam is zeer geschikt voor de vollere en langere baarden.

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesjes, zodat je gelijk kunt beginnen.

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen