Levi H.
De safety razor ziet er heel mooi uit en heeft een goede grip, het verloop van dik naar dun ervaar ik als zeer prettig, ik dacht altijd dat een cassette mesje veel beter dan een safety razor was maar dat tegendeel is mij bewezen. Mijn huid wordt bespaart en krijg een nog gladder resultaat cadeau. Kortom een goede stevige en mooie razor die heel wat jaren mee kan.
01 Jan 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Safety Razor Rytmo - Essenhout - Gesloten Kam

€40,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

De Safety Razor van Mühle met gesloten kam uit de stijlvolle Rytmo-series van Muhle, uitgevoerd met een gesloten kam.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de bovenzijde los te schroeven zal de kam aan te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor maakt deel uit van de Rytmo serie van Muhle. De moderne serie heeft een uitgesproken design met redelijk rechte lijnen. De Rytmo serie van Muhle is verkrijgbaar in drie kleuren:

- Zwart (hars)
- Mint Groen (hars)
- Essenhout

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesjes, zodat je gelijk kunt beginnen.

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen