manon V.
Mijn eerste ervaring met een safety razor, het is daarom nog wel even wennen in welke hoek het mesje moet worden gehouden voor het beste resultaat. Wat ik top vind is dat het mesje fijn in de hand ligt door het gewicht en de vorm. Het voelt gewoon degelijk en is makkelijk te hanteren. Ook het verwisselen van de mesjes gaat prima, pas wel op dat je je vingers niet over de randjes van het mesje legt want die steken een klein beetje uit aan de korte kant van de kop, wat het moeilijk maakt om hem stevig vast te pakken zonder je in je vingers te snijden. Ja ook aan de korte kant zijn de mesjes scherp genoeg. Last but not least, het uiterlijk. Ja, het oog wil ook wat. En eerlijk gezegd vind ik scheren altijd maar een vervelend klusje, maar met dit prachtige exemplaar wordt het toch net even een beetje leuker.
09 Oct 2019
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Safety Razor Rytmo - Mint Groen - Gesloten Kam

€40,00
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

De Safety Razor van Mühle met gesloten kam uit de stijlvolle Rytmo-series van Muhle, uitgevoerd met een gesloten kam.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de bovenzijde los te schroeven zal de kam aan te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor maakt deel uit van de Rytmo serie van Muhle. De moderne serie heeft een uitgesproken design met redelijk rechte lijnen. De Rytmo serie van Muhle is verkrijgbaar in drie kleuren:

- Zwart (hars)
- Mint Groen (hars)
- Essenhout

* De Safety Razor wordt standaard geleverd met 1 mesjes, zodat je gelijk kunt beginnen.

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen