Age D.Jozef V.
Ik kocht deze scheerkwast op verzoek van een hele goede vriendin, die deze graag voor kerstmis aan haar man, al jaren dikke vrienden, wil cadeau doen. Samen veel uitgezocht op internet en daarbij vond ik The Alpha Mem store. Geweldig fijne webwinkel. Dit gebeurde in het diepste geheim. Waarbij veel WhatsApp berichten en telefoon gesprekken naar de andere kant van de wereld volgenden, met de nodig hilariteit. Wat hebben we veel gelachen en dat voor een simpele scheerkwast. Binnenkort gebruikt mijn vriend de nieuwe scheerkwast. Voorlopig nog even in de koffer. Maar ruim op tijd voor kerstmis, op de plaats van bestemming. Dus binnenkort wordt deze hele mooie en natuurlijke, van dassen haar gemaakte scheerkwast, dagelijks gebruikt in Rio de Janeiro. Perfecte bezorging en de kwaliteit is qua prijs een echte aanrader voor diegene die zijn persoonlijk verzorging serieus neemt, met producten van kwaliteit en design. Gefeliciteerd, Parabéns, Congratulations The Alpha Men voor deze bijzondere aankoop.
01 Dec 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Rytmo - Graudas - Zwart

€34,00
Morgen in huis
4 op voorraad
Kies een optie

Zwarte scheerkwast uit de moderne Rytmo serie van Muhle, uitgerust met Graudas Dassenharen. Deze haren komen van de buik van de das en produceren een rijkelijk schuim.

Het handvat van deze scheerkwast is gemaakt van Edelhars uitgevoerd in het zwart.

Deze scheerkwast maakt deel uit van de Rytmo serie van Muhle. De moderne serie heeft een uitgesproken design met redelijk rechte lijnen. De kwast wordt afgewerkt met een chromen plaat aan de onderzijde van de kwast. De Rytmo serie van Muhle is verkrijgbaar in drie varianten:

- Zwart (hars)
- Mint Groen (hars)
- Essenhout

Kwasthaar:

Graudas Dassenhaar (Pure Badger)
Graudas haren komen van de buik van de das. De Graudas kwasten zijn de derde kwaliteit kwasten gemaakt van dassenhaar. Desondanks zijn deze kwasten nog steeds van hoge kwaliteit, doordat de buik van de das gewoon meer haar bevat zijn deze kwasten qua prijs goedkoper dan de Fijndas en de Silvertip. De haren zijn iets stugger en nemen iets minder vocht. Nog steeds hebben ze een fijn huidgevoel en produceren ze een rijkelijk schuim.

Kenmerken

  • Gemaakt van dassenhaar.

4 sterren uit 8 reviews
Uw review toevoegen