Laurens
Hele fijne en vooral hele mooie kwast. Mijn eerste, dat moet ik er wel bij zeggen. Ik heb de bijbehorende houder en het mes ook en deze lijn is erg strak! De kwast houdt lekker vast en de voelt luxe aan. Ik heb bewust gekozen voor de Silvertip Fibre (kunstharen dus) om geen das of varkenshaar te gebruiken. Ik raad het product aan. Er staan op de site van Muhle twee prachtige filmpjes over de ontwikkeling van de Silvertip Fibre en het ontwerp van Hexagon!
01 Jun 2018
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Hexagon - Silvertip Fibre® - Graphite

€63,00
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

De Hexagon Scheerkwast in het Graphite van Mühle, perfect symmetrische scheerkwast van de Berlijnse designer Mark Braun. Uitgevoerd met Silvertip Fibre kwastharen.

The Hexagon Series

Voor de Hexagon series is Muhle de samenwerking aan gegaan met de Berlijnse designer Mark Braun. Dit heeft geresulteerd in deze prachtige, tijdloze, moderne maar toch klassieke series scheergerei. De Hexagon Series belichaamt de perfecte balans tussen functionaliteit en minimalistisch design. Met zijn scherpe hoeken en de gebruikte materialen geeft de Hexagon grip, is hij ergonomisch en gebruiksvriendelijk.

De Hexagon Series bevat een tweetal kwasten en een Safety Razor, welke ook weer verkrijgbaar zijn in een set. Wordt geleverd in 3 verschillende kleuren; Bronze, Forrest en Graphite. De handvaten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en hebben een matte afwerking.

Scheerkwast: knoopdikte 21 mm
Handvat: 55 mm x 32 mm
Gewicht: 127 gram

Kwastharen:

Silvertip Fibre (Synthetisch)
Synthetische kwasten die het Silvertip label mogen dragen, de absolute top op het gebied van synthetische kwasten. De flexibiliteit en de stugheid van deze haren is nauwelijks te onderscheiden van de Silvertip. De Silvertip Fibre kwasten worden met de hand in elkaar gezet en zijn van zulke hoge kwaliteit dat ze Silvertip kwasten evenaren.

Het verschil tussen de Silvertip Fibre en de Silvertip Dassenharen kwasten zit hem in de vochtopname van de kwasten. Deze is bij dassenhaar zo hoog dat deze niet valt te evenaren met een synthetische kwaliteit. Silvertip Fibre is ideaal voor diegene die geen dassenhaar wil gebruiken, maar toch een top kwaliteit scheerkwast wil.

De kwast van deze scheerkwast van Muhle is verwisselbaar en eenvoudig uit te wisselen met een ander type kwasthaar.

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen