Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Standaard Kunststof - ivoor

€2,00
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie
Uitverkocht

Heb je net een mooie kwast gekocht, wil je hem natuurlijk ook goed verzorgen. Daarvoor is deze Scheerkwasthouder. Hang je kwast netjes te drogen na een scheerbeurt. De kwast blijft hierdoor droog en het water kan er aan de goed kant uit. Beter voor je kwast!

De houder is geschikt voor scheerkwasten met een knoopdikte van ongeveer 21 tot 23 mm. Aan de achterzijde zit een sticker waarmee de houder ook opgehangen kan worden.

Houders zijn vaak specifiek ontworpen voor een bepaalde serie scheerkwasten of -messen. Je kunt er niet zomaar vanuit gaan dat ook andere kwasten, dan aangegeven ook in de betreffende houder passen. Neem bij twijfel altijd even contact op.

Spoel na de scheerbeurt de kwast goed schoon met handwarm water (maximal 45ºc). Laat het water recht in de kwast lopen voor ongeveer een halve minuut zodat de zeep goed uit is gespoeld. Let hierbij vooral op het midden van de scheerkwast waar de haren in het handvat zitten. Hier kan zeep zich opstapelen. Sla na het schoonmaken het water uit de kwast zodat deze redelijk droog is. Bewaar tot slot de kwast omgekeerd in een houder.

Kenmerken

  • Kan ook opgehangen worden

  • Zorgt ervoor dat je kwast langer meegaat

  • Geschikt voor een knoopdikte van 21 tot 23 mm

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen