René v.
Mijn beoordeling moet nog wat aan worden geschaafd c.q. geschoren. Ik heb de kwast nog maar net maar moet nog aanvoelen hoeveel water deze nodig heeft om tot een mooie hoeveelheid schuim te komen. Met mijn vorige kwast, een varken[sharen] was dat geen probleem meer. Wat me wel opvalt is dat deze Silvertip Fibre een veel gladder resultaat achterlaat op mijn gezicht, het lijkt wel een laag zalf in plaats van scheerschuim. Kan natuurlijk ook de combinatie zijn met mijn Tabac scheerzeep. Het varken kon er goed mee overweg en zorgde voor overdadig schuim op mijn gezicht. Nou ja, ik blijf zoeken naar het beste resultaat.
01 May 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Classic (21 mm) - Silvertip Fibre® - Ivoor

€48,00
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Productinformatie:

De klassieke scheerkwast van Muhle met een handvat gemaakt van imitatie Ivoor. De kwast is uitgevoerd met Silvertip Fibre kwastharen, de absolute top op het gebied van synthetische kwastharen.

Het handvat van deze scheerkwast is het klassieke design van Muhle en heeft zich door de jaren heen bewezen door het best verkopende vorm scheerkwast van Muhle te zijn. De kwast ligt lekker in de hand en met de inkeping aan de onderzijde makkelijk op te bergen in de speciaal daarvoor ontworpen scheerkwasthouders.

Deze scheerkwast is verkrijgbaar is 4 groottes:

- Maat S, 19 mm
- Maat M, 21 mm
- Maat L, 23 mm
- Maat XL, 25 mm

Dit type scheerkwast is in meerdere vormen, groottes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Kwastharen:

Silvertip Fibre (Synthetisch)
Synthetische kwasten die het Silvertip label mogen dragen, de absolute top op het gebied van synthetische kwasten. De flexibiliteit en de stugheid van deze haren is nauwelijks te onderscheiden van de Silvertip. De Silvertip Fibre kwasten worden met de hand in elkaar gezet en zijn van zulke hoge kwaliteit dat ze Silvertip kwasten evenaren.

Het verschil tussen de Silvertip Fibre en de Silvertip Dassenharen kwasten zit hem in de vochtopname van de kwasten. Deze is bij dassenhaar zo hoog dat deze niet valt te evenaren met een synthetische kwaliteit. Silvertip Fibre is ideaal voor diegene die geen dassenhaar wil gebruiken, maar toch een top kwaliteit scheerkwast wil.

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen