Paul L.
Dasvrije kwast. Sinds ik zo'n 45 jaar geleden de scheerset van mijn vader overnam had ik altijd een dassenharen kwast. Wel eens een andere (varkensharen) geprobeerd, maar die kon meteen weg. Dassen zijn nu in de beschaafde wereld, terecht, overal beschermd, dus al het dassenhaar voor kwasten komt nu uit Chinese dassenfokkerijen. De das wordt daar ook veel gegeten, dus redeneer je dat al snel de goede kant op voor jezelf, maar je wil echt niet weten, hoe ze daar met deze dieren omgaan. Wilde dieren in heel kleine kooitjes: scheerkwastbatterijen. Deze synthetische silvertip ziet er precies uit als het orgineel, maar het gebruik is heel anders. Dat is dus een paar dagen wennen, maar dan werkt het eigenlijk heel goed. Lastig: Je hebt snel te veel water in de kwast en hij houdt dat water slechter vast. Goed: De kwast heeft meer stevigheid, zodat je het schuim goed tussen je stoppels kan werken. Best: Geen schuldgevoel.
02 May 2021
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Purist - Silvertip Fibre® - Zwart

€74,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

Zwarte scheerkwast uit de Purist series van Muhle met Silvertip Fibre kwastharen, de absolute top op het gebied van synthetische haren.

Deze scheerkwast maakt deel uit van de Purist-serie van Muhle. Deze serie is onderdeel van de klassieke lijn scheerkwasten en ontworpen vanuit het essentiële. De handvaten van de Purist zijn zacht gerond waardoor ze op een natuurlijke manier in de hand liggen. De chromen ring ligt als een kraag op het handvat en karastiek voor de klassieke lijn van Muhle. De Purist-serie maakt gebruik van 4 verschillende handvat ontwerpen:

- Zwart (hars)
- Ivoor (hars)
- Maserbirke
- Briar Wood

Kwastharen:

Silvertip Fibre (Synthetisch)
Synthetische kwasten die het Silvertip label mogen dragen, de absolute top op het gebied van synthetische kwasten. De flexibiliteit en de stugheid van deze haren is nauwelijks te onderscheiden van de Silvertip. De Silvertip Fibre kwasten worden met de hand in elkaar gezet en zijn van zulke hoge kwaliteit dat ze Silvertip kwasten evenaren.

Het verschil tussen de Silvertip Fibre en de Silvertip Dassenharen kwasten zit hem in de vochtopname van de kwasten. Deze is bij dassenhaar zo hoog dat deze niet valt te evenaren met een synthetische kwaliteit. Silvertip Fibre is ideaal voor diegene die geen dassenhaar wil gebruiken, maar toch een top kwaliteit scheerkwast wil.

De kwast van deze scheerkwast van Muhle is verwisselbaar en eenvoudig uit te wisselen met een ander type kwasthaar.

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen