Erwin S.
Ik ben, om te beoordelen of de ultieme scheerbelevenis iets voor mij is, begonnen met een relatief goedkopere graudas scheerkwas. Na het tijdje toch maar deze besteld en heb absoluut geen spijt. Deze houdt, naast dat de scheerkwast veel zachter is, ook veel beter het vocht vast en daardoor schuimt het geheel veel beter! Wat mij betreft een regelrechte aanrader!
31 May 2021
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Classic - Silvertip - Ivoor

€94,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

Kwast van Silvertip dassenhaar. Imitatie ivoor, serie Classic van MÜHLE. 23 mm, maat L. Scheerkwast gemaakt van Silvertip dassenhaar. Silvertip dassenhaar is de fijnste haarsoort mogelijk voor handgemaakte scheerkwasten. De speciale kenmerken zijn de glanzende zilveren kleur aan de punt en een zwarte band die door het haar loopt. Het haar is zeer zacht en heeft een subliem schuimend vermogen. Het wordt gebruikt om duurzame, kwalitatief hoogwaardige en unieke scheerkwasten met uitstekende prestaties te maken. Handvat is van gepolijst edelhars.

Maak de haren van de kwast nat met warm water. Sla het overtollige water uit de kwast. Haal de kwast door de scheerzeep of scheercrème zodat er voldoende aan de kwast zit. Schuim de zeep op in een opschuimbakje of direct op het gezicht. Laat het schuim even inwerken alvorens te beginnen met scheren. Spoel na met koud water.

Kenmerken

  • Scheerkwast gemaakt van Silvertip dassenhaar

  • Handvat is van gepolijst edelhars

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen