Ronald J.
De scheerkwast van mijn Vivo scheerset was aan vervanging toe en ik wilde wel eens een silvertip scheerkwast. Maar welke past in de Vivo houder? Na goed advies van de klantenservice heb ik deze kwast in de maat M gekozen. Hij past goed in de houder en het is echt een aanrader. Hij schuimt perfect op een brengt heerlijk aan. De hogere kosten ten opzichte van een graudas kwast meer dan waard. Ik raad deze kwast daarom aan.
02 Nov 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Scheerkwast Classic - Silvertip - Ivoor

€83,00
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

Kwast van Silvertip dassenhaar. Imitatie ivoor, serie Classic van MÜHLE. 21 mm, maat M. Scheerkwast gemaakt van Silvertip dassenhaar. Silvertip dassenhaar is de fijnste haarsoort mogelijk voor handgemaakte scheerkwasten. De speciale kenmerken zijn de glanzende zilveren kleur aan de punt en een zwarte band die door het haar loopt. Het haar is zeer zacht en heeft een subliem schuimend vermogen. Het wordt gebruikt om duurzame, kwalitatief hoogwaardige en unieke scheerkwasten met uitstekende prestaties te maken. Handvat is van gepolijstedelhars.

Maak de haren van de kwast nat met warm water. Sla het overtollige water uit de kwast. Haal de kwast door de scheerzeep of scheercrème zodat er voldoende aan de kwast zit. Schuim de zeep op in een opschuimbakje of direct op het gezicht. Laat het schuim even inwerken alvorens te beginnen met scheren. Spoel na met koud water.

Kenmerken

  • Handvat is van gepolijst edelhars

  • Scheerkwast gemaakt van Silvertip dassenhaar

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen