Uw review toevoegen

Muhle 
Set Gillette Mach3 - Liscio - Fijndas - Zwart (3-delig)

€115,50
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Moderne scheerset uit de Liscio series van Mühle met een Mach3 Razor en een scheerkwast van Fijndas haren. Deze moderne scheerset komt uit de moderne series van Mühle, de Liscio serie. Deze serie heeft een uitgesproken design met rechte lijnen en een strakke afwerking. De set bevat de volgende producten:

- Liscio Shaving Brush Fijndas maat M
- Liscio Mach3 Razor
- Chromen stand

Mach3 Razor:

De Mach3 Razor uit de Liscio is een toegankelijk scheermes in een modern jasje gestoken, uitgevoerd in het zwart met een chromen afwerking.

De Mach3 Razor heeft een fijne grip met zijn handvat gemaakt van Edelhars welke gepolijst is. Door de toelopende vorm van het handvat ligt de Razor fijn in de hand. De mesje zijn die van de gepatenteerde Gilette Mach3, wat zeer gemakkelijk is omdat deze in elke drogist of supermarkt te vinden zijn. Het Mach3 mes bevat 3 mesjes die glad en comfortabel scheren.

Scheerkwast:

Zwarte Edelharse scheerkwast uit de moderne Liscio serie van Muhle, uitegerust met Fijndas kwastharen. Deze haren komen van de rug en buik van de das en zijn kwalitatief gezien de op één na beste kwastharen.

Het handvat van deze scheerkwast is gemaakt van Edelhars uitgevoerd in het zwart.

Deze scheerkwast maakt deel uit van de Liscio serie van Muhle. De moderne serie heeft een uitgesproken design met redelijk rechte lijnen. De kwast wordt afgewerkt met een chromen plaat aan de onderzijde van de kwast.

Kwasthaar:

Fijndas Dassenhaar (Best Badger of Fine Badger)
De Fijndas kwasten zijn iets stugger dan de Silvertip. De haren voor deze kwasten komen van de rug en een voor een klein gedeelte van de buik van de das. In tegenstelling tot de haren van de Silvertip worden deze kwasten door Muhle mechanisch in elkaar gezet. Ondanks dat de haren de tweede keuze zijn, blijven deze de Fijndas kwasten van hoge kwaliteit. De kwasten hebben een zeer goede vochtopname waardoor ze in staat zijn een volle schuim te produceren.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen