Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Stylo Gillette Mach3 Scheerset (3-delig) - Silvertip - Thuja Wood

€271,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Moderne scheerset uit de Stylo serie van Mühle, deze set is voor diegene die het beste willen mbt tot kwaliteit en design. De Mach3 Razor en de scheerkwast zijn uitgevoerd in Thuja Wood, welke met de hand bewerkt wordt. De kwastharen zijn van de allerbeste kwaliteit, Silvertip, en komen uit de nek van de das.

Deze Set komt uit de Stylo-serie voort, de modernere serie van Muhle. Deze prestige serie van Muhle is kenmerkend door de vorm van het handvat, doorlopend conisch gevormde handvat voorzien van een chromen ring die de conische vorm doortrekt tot aan de haren van de kwast.

De set bevat de volgende producten:

- Stylo Shaving Brush Silvertip - maat M - Thuja Wood
- Style Mach3 Razor - Thuja Wood
- Chromen stand

Mach3 Razor:

De Mach3 Razor uit de Stylo is een toegankelijk scheermes in een modern jasje gestoken, uitgevoerd in het Thuja Wood met een chromen afwerking.

De Mach3 Razor heeft een fijne grip met zijn handvat gemaakt van Thuja Wood welke bewerkt en gepolijst is. Door de toelopende vorm van het handvat ligt de Razor fijn in de hand. De mesje zijn die van de gepatenteerde Gilette Mach3, wat zeer gemakkelijk is omdat deze in elke drogist of supermarkt te vinden zijn. Het Mach3 mes bevat 3 mesjes die glad en comfortabel scheren.

Thuja Wood is afkomstig van de Levensboom (Thuja = leven) die voorkomt in delen van Noord-Amerika en Oost-Azië. De boom dankt zijn naam aan het groenblijvend gebalderte en het veelvuldige traditionele geneeskrachtige gebruik van de boom.

Het hout voor de Razor wordt met de hand bewerkt en behandeld doormiddel van een speciale procedure om 100% waterdicht te zijn.

Scheerkwast:

Thuja Wood scheerkwast uit de Stylo series van Muhle met Silvertip kwastharen, hoogste kwaliteit kwastharen met een zeer hoge vochtopname en schuimend vermogen.

De Stylo-serie komt voort uit de moderner series van Muhle. Deze prestige serie van Muhle is kenmerkend door de vorm van het handvat, doorlopend conisch gevormde handvat voorzien van een chromen ring die de conische vorm doortrekt tot aan de haren van de kwast.

Thuja Wood is afkomstig van de Levensboom (Thuja = leven) die voorkomt in delen van Noord-Amerika en Oost-Azië. De boom dankt zijn naam aan het groenblijvend gebalderte en het veelvuldige traditionele geneeskrachtige gebruik van de boom.

Het hout voor de kwast wordt met de hand bewerkt en behandeld doormiddel van een speciale procedure om 100% waterdicht te zijn.

Kwastharen:

Silvertip Dassenhaar (Silvertip Badger)
De absolute top op het gebied van dassenhaar. Silvertip is kenmerkend door zijn glazende zilveren kleur en de zwarte band die door het haar loopt. Silvertip komt van de nek en rug van de das, de haren worden speciaal geselecteerd en gecontroleerd voordat ze doorgaan voor Silvertip-kwastharen.

Het haar is zeer zacht en heeft door zijn enorme vochtvasthoudendheid een hoog schuimend vermogen. Deze kenmerken maken de haren zeer geliefd voor scheerkwasten en zijn alleen te vinden op scheerkwasten van de hoogste kwaliteit.

De kwast van deze scheerkwast van Muhle is verwisselbaar en eenvoudig uit te wisselen met een ander type kwasthaar.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen