Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Vivo Gillette Mach3 Scheerset (3-delig) - Graudas - Pruimenhout

€105,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Moderne scheerset met Pruimenhouten Mach3 Razor en een scheerkwast van Graudas haren. Deze prachtige scheerset komt uit de modern klassieke series van Mühle, de Vivo serie. Deze serie maakt gebruik van de klassieke lijnen spel van het klassieke scheergerei, afgewerkt met een moderne tint. De set bestaat uit de volgende onderdelen.

- Vivo Graudas Scheerkwast maat M - Pruimenhout
- Vivo Mach3 Razor - Pruimenhout
- Chromen stand

Mach3 Razor:

De Mach3 Razor uit de Vivo series is een toegankelijk scheermes in een modern jasje gestoken, uitgevoerd in het Pruimenhout met een chromen afwerking.

De Mach3 Razor heeft een fijne grip met zijn handvat gemaakt van Pruimenhout welke geölied en gepolijst is, om de Razor zo water afstotend te maken. Door de toelopende vorm van het handvat ligt de Razor fijn in de hand. De mesje zijn die van de gepatenteerde Gilette Mach3, wat zeer gemakkelijk is omdat deze in elke drogist of supermarkt te vinden zijn. Het Mach3 mes bevat 3 mesjes die glad en comfortabel scheren.

Scheerkwast:

Pruimenhouten scheerkwast uit de moderne Vivo serie van Muhle, uitgerust met Graudas Dassenharen. Deze haren komen van de buik van de das en produceren een rijkelijk schuim.

Het handvat van deze scheerkwast is gemaakt van Pruimenhout en heeft een rood bruine kleur. Afgewerkt met een chromen rand, daarnaast is het handvat met behulp van olie waterbestendig gemaakt.

Deze scheerkwast maakt deel uit van de Vivo serie van Muhle. Deze moderne series van Mühle heeft een klassiek design die ze combineert met een moderne afwerking.

Kwasthaar:

Graudas Dassenhaar (Pure Badger)
Graudas haren komen van de buik van de das. De Graudas kwasten zijn de derde kwaliteit kwasten gemaakt van dassenhaar. Desondanks zijn deze kwasten nog steeds van hoge kwaliteit, doordat de buik van de das gewoon meer haar bevat zijn deze kwasten qua prijs goedkoper dan de Fijndas en de Silvertip. De haren zijn iets stugger en nemen iets minder vocht. Nog steeds hebben ze een fijn huidgevoel en produceren ze een rijkelijk schuim.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen