Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Kosmo Safety Razor Scheerset (3-delig) - Fijndas - Olijfhout

€173,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

3-delige scheerset uit de Kosmo serie van MÜHLE. De scheerset bestaat uit een houder, een Fijndas scheerkwast en een Safety Razor. Handvaten zijn gemaakt van Olijfhout. Olijfhout is een natuurproduct waardaar de kleur en de nerf kan variëren. De kosmopoliet heeft centraal gestaan voor het ontwerp van de Kosmo-productlijn. De moderne serie met haar tijdloze ontwerp en ergonomische vormgeving is ideaal voor de goed geschoren reiziger. Mooi maar ook praktisch.

Maak de haren van de kwast nat met warm water. Sla het overtollige water uit de kwast. Haal de kwast door de scheerzeep of scheercrème zodat er voldoende aan de kwast zit. Schuim de zeep op in een opschuimbakje of direct op het gezicht. Laat het even inwerken alvorens te beginnen met scheren. Spoel na met koud water.

Anders dan bij een Gillette systeem heeft een safety razor geen beweegbare kop. Zorg dat je het mes altijd onder een hoek van 35º op het gezicht houdt. Zeker bij de kaaklijnen en de hals is het zaak om daar goed op te letten. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer dan een Gillette wat in het begin tot irritatie kan leiden. Scheer daarom altijd rustig. Dit geeft het mes de tijd de haartjes netjes af te scheren. Hierdoor minimaliseer je sneetjes en rode plekjes.

Kenmerken

  • Gemaakt van olijfhout

  • Heeft een ergonomische vorm

  • Heeft een mooie uitstraling

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen