Je beoordeling toevoegen
-30%

Muhle 
Rocca Safety Razor Scheerset (3-delig) - Silvertip - Berk

€270,95
€189,66
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Met deze prachtige set van Muhle uit de Rocca serie geniet je ongetwijfeld van een onvergetelijke scheerbeurt met een perfect scheerresultaat. De set bestaat uit een safety razor, een scheerkwast en een handige houder welke zijn gemaakt van de beste kwaliteit en goed zijn voor de rest van je leven.

Safety Razor - Rocca - Berk

Geniet niet alleen van een heerlijke scheerbeurt, maar ook van de prachtige looks met deze safety razor uit de Rocca serie van Muhle. De safety razor is gemaakt van het beste en meest duurzame roestvrij staal wat ervoor zorgt dat de safety razor vrijwel je hele leven mee kan. Het handvat is gemaakt met berkenbast wat de razor een prachtige uitstraling geeft, maar ook zeer gebruiksvriendelijk is. Berkenbarst is namelijk zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en heeft een goede grip, zelfs als het nat is. De kop van de safety razor is gemaakt met een gesloten schuimrand die ervoor zorgt dat je iedere haal genoeg schuim meeneemt waardoor je kunt genieten van een prachtig scheerresultaat, zonder scheerwondjes en -irritaties.

Scheerkwast - Rocca - Silvertip - M - Berk

Creëer een rijk en romig schuim met deze scheerkwast uit de nieuwe Rocca collectie van Muhle. Het handvat is gemaakt van het beste en meest duurzame roestvrij staal om ervoor te zorgen dat je vrijwel je hele leven lang van je kwast kunt genieten. Het handvat is belegd met berkenbast wat de kwast een prachtige uitstraling geeft, maar ook zeer gebruiksvriendelijk is. Berkenbarst is namelijk zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en heeft een goede grip, zelfs als het nat is.

Voor de haren heeft Muhle gebruik gemaakt van silvertip dassenharen. De kenners onder ons weten dat silvertip dassenharen het beste van het beste is en alleen wordt gebruikt bij puur handgemaakte scheerkwasten van de hoogste kwaliteit. Silvertip dassenharen zijn bijzonder zacht en flexibel en staan er onder andere bekend om dat ze veel water vasthouden wat zorgt voor een ongekend dicht en romig schuim. Mochten de haren een keer toe zijn aan vervanging, zijn deze gemakkelijk uitwisselbaar voor een nieuwe scheerkwastkop.

De kwast heeft een handvat van 57 mm x 32mm en een gewicht van 120 gram.

Houder Kwast en Safety Razor

Met deze standaard van Muhle bewaar je veilig je scheerspullen. De standaard heeft een houder voor een scheerkwast en een scheermes uit de Muhle ROCCA serie. Je scheerkwast zit met de haren naar beneden in de houder wat voorkomt dat de haren van de kwast door vocht los beginnen te raken. De houder is gemaakt van roestvrij staal.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Heeft een prachtige uitstraling

  • Zeer goede kwaliteit

  • Zorgt voor een onvergetelijke scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen