Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Rocca Safety Razor Scheerset (3-delig) - Silvertip Fibre® - Zwart

€234,00
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Geniet van een onvergetelijke scheerbeurt en bewaar je nieuwe scheerspullen in stijl met deze set uit de Rocca serie van Muhle. De set bestaat uit een safety razor, een scheerkwast en een handige houder welke zijn gemaakt van de beste kwaliteit en goed zijn voor de rest van je leven.

Safety Razor - Rocca - Zwart

Geniet niet alleen van een heerlijke scheerbeurt, maar ook van de prachtige looks met deze safety razor uit de Rocca serie van Muhle. De safety razor is gemaakt van het beste en meest duurzame roestvrij staal wat ervoor zorgt dat de safety razor vrijwel je hele leven mee kan. Het handvat is gemaakt van zwart kunststof wat de razor, in combinatie met het roestvrij staal, een prachtige, traditionele uitstraling geeft. Verder heeft het handvat een honingraat-achtige structuur welke zorgt voor een uitstekende grip en de optimale controle tijdens het scheren. De kop van de safety razor is gemaakt met een gesloten schuimrand die ervoor zorgt dat je iedere haal genoeg schuim meeneemt waardoor je kunt genieten van een prachtig scheerresultaat, zonder scheerwondjes en -irritaties.

Scheerkwast - Rocca - Silvertip - M - Zwart

Met deze scheerkwast van Muhle produceer je een goed schuim wat zorgt voor een perfect scheerresultaat. Het handvat van de kwast is afgewerkt met een zwart kunststof honingraad structuur wat zorgt voor meer grip en de optimale controle. De combinatie van de verchroomde details met het zwarte kunststof geven de kwast een prachtige, traditionele uitstraling. De kwast heeft een ringmaat van 21mm

De haren van de kwast zijn gemaakt van silvertip fibre. Silvertip fibre haren zijn de allerbeste synthetische kwastharen en zijn vrijwel net zo goed, en volgens sommigen zelfs beter, dan de natuurlijke silvertip dassenharen. De silvertip fibre haren zorgen voor een zacht, aangenaam gevoel tijdens het aanbrengen van je scheerschuim. Een ander voordeel van silvertip fibre tegenover echte silvertip dassenharen, is dat silvertip fibre haren slechts een kleine hoeveelheid scheerzeep of -creme nodig hebben om een romig en dik schuim te produceren en zijn daardoor een stuk zuiniger in gebruik.

De kwast heeft een handvat van 57 mm x 32mm en een gewicht van 120 gram.

Houder Kwast en Safety Razor

Met deze standaard van Muhle bewaar je veilig je scheerspullen. De standaard heeft een houder voor een scheerkwast en een scheermes uit de Muhle ROCCA serie. Je scheerkwast zit met de haren naar beneden in de houder wat voorkomt dat de haren van de kwast door vocht los beginnen te raken. De houder is gemaakt van roestvrij staal.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Heeft een prachtige uitstraling

  • Zeer goede kwaliteit

  • Zorgt voor een onvergetelijke scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen