Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Rocca Safety Razor Scheerset (3-delig) - Silvertip - RVS

€247,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Met deze prachtige set van Muhle uit de Rocca serie geniet je ongetwijfeld van een onvergetelijke scheerbeurt met een perfect scheerresultaat. De set bestaat uit een safety razor, een scheerkwast en een handige houder welke zijn gemaakt van de beste kwaliteit en goed zijn voor de rest van je leven.

Safety Razor - Rocca - RVS

Geniet niet alleen van een heerlijke scheerbeurt, maar ook van de prachtige looks met deze safety razor uit de Rocca serie van Muhle. De safety razor is gemaakt van het beste en meest duurzame roestvrij staal wat ervoor zorgt dat de safety razor vrijwel je hele leven mee kan. De razor is afgewerkt met een mooie, satijn matte finish die de razor een robuuste uitstraling geeft. Verder heeft het handvat een honingraat-achtige structuur welke zorgt voor een uitstekende grip en de optimale controle tijdens het scheren. De kop van de safety razor is gemaakt met een gesloten schuimrand die ervoor zorgt dat je iedere haal genoeg schuim meeneemt waardoor je kunt genieten van een prachtig scheerresultaat, zonder scheerwondjes en -irritaties.

Scheerkwast - Rocca - Silvertip - M - RVS

Creëer een rijk en romig schuim met deze scheerkwast uit de nieuwe Rocca collectie van Muhle. Het handvat heeft een eenvoudig maar toch mannelijk en onderscheidend ontwerp en is gemaakt van het beste en meest duurzame roestvrij staal om ervoor te zorgen dat je vrijwel je hele leven lang van je kwast kunt genieten. Het oppervlaktestructuur op het handvat geeft de kwast niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de kwast lekker in de hand ligt en geeft je een goede grip.

Voor de haren heeft Muhle gebruik gemaakt van silvertip dassenharen. De kenners onder ons weten dat silvertip dassenharen het beste van het beste is en alleen wordt gebruikt bij puur handgemaakte scheerkwasten van de hoogste kwaliteit. Silvertip dassenharen zijn bijzonder zacht en flexibel en staan er onder andere bekend om dat ze veel water vasthouden wat zorgt voor een ongekend dicht en romig schuim. Mochten de haren een keer toe zijn aan vervanging, zijn deze gemakkelijk uitwisselbaar voor een nieuwe scheerkwastkop.

De kwast heeft een handvat van 57 mm x 32mm en een gewicht van 120 gram.

Houder Kwast en Safety Razor

Met deze standaard van Muhle bewaar je veilig je scheerspullen. De standaard heeft een houder voor een scheerkwast en een scheermes uit de Muhle ROCCA serie. Je scheerkwast zit met de haren naar beneden in de houder wat voorkomt dat de haren van de kwast door vocht los beginnen te raken. De houder is gemaakt van roestvrij staal.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Heeft een prachtige uitstraling

  • Zeer goede kwaliteit

  • Zorgt voor een onvergetelijke scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen