Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Rocca Safety Razor Scheerset (3-delig) - Silvertip - Zwart

€247,00
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Met deze prachtige set van Muhle uit de Rocca serie geniet je ongetwijfeld van een onvergetelijke scheerbeurt met een perfect scheerresultaat. De set bestaat uit een safety razor, een scheerkwast en een handige houder welke zijn gemaakt van de beste kwaliteit en goed zijn voor de rest van je leven.

Safety Razor - Rocca - Zwart

Geniet niet alleen van een heerlijke scheerbeurt, maar ook van de prachtige looks met deze safety razor uit de Rocca serie van Muhle. De safety razor is gemaakt van het beste en meest duurzame roestvrij staal wat ervoor zorgt dat de safety razor vrijwel je hele leven mee kan. Het handvat is gemaakt van zwart kunststof wat de razor, in combinatie met het roestvrij staal, een prachtige, traditionele uitstraling geeft. Verder heeft het handvat een honingraat-achtige structuur welke zorgt voor een uitstekende grip en de optimale controle tijdens het scheren. De kop van de safety razor is gemaakt met een gesloten schuimrand die ervoor zorgt dat je iedere haal genoeg schuim meeneemt waardoor je kunt genieten van een prachtig scheerresultaat, zonder scheerwondjes en -irritaties.

Scheerkwast - Rocca - Silvertip - M - Zwart

Met deze scheerkwast van Muhle produceer je een goed schuim wat zorgt voor een perfect scheerresultaat. De haren in deze kwast zijn van silvetip dassenharen, dit zijn de beste en meest kostbare scheerkwastharen die er zijn, deze haren zijn super zacht en zorgen voor een perfect schuim zodat jij kunt genieten van een comfortabele scheerbeurt. De silvertip dassenharen gaan gemiddeld 10 of langer jaar mee. Het handvat van de kwast is afgewerkt met een kunststof honingraad structuur wat zorgt voor meer grip. De kwast heeft verchroomde metalen details wat het in combinatie met het kunststof een mooie geeft. De kwast heeft een ringmaat van 21mm

Houder Kwast en Safety Razor

Met deze standaard van Muhle bewaar je veilig je scheerspullen. De standaard heeft een houder voor een scheerkwast en een scheermes uit de Muhle ROCCA serie. Je scheerkwast zit met de haren naar beneden in de houder wat voorkomt dat de haren van de kwast door vocht los beginnen te raken. De houder is gemaakt van roestvrij staal.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Heeft een prachtige uitstraling

  • Zeer goede kwaliteit

  • Zorgt voor een onvergetelijke scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen