Dimitri B.
Deze set heb ik gekocht om te starten met het scheren met een safety razor. Het is een mooie complete set van het bekende merk Mühle. Tot nu toe bevalt het mij prima, de scheerhouder voelt prettig aan en is goed in balans en de kwast is heerlijk zacht. Bij de scheerhouder is 1 mesje inbegrepen. Het scheren gaat goed en glad en tot op heden nog zonder slagaderlijke bloedingen of losse repen vlees aan m'n gezicht ;-) Het enige "nadeel' is dat de bijgeleverde scheerkom wel erg klein is, hier kun je je kwast niet in voorverwarmen of goed schuim in opkloppen. Dit zie ik dan meer als anti-lekbakje voor de kwast. Ben je op zoek naar een set om mee te beginnen dan is dit zeker een aanrader.
02 Dec 2020
Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Rytmo Safety Razor Scheerset (4-delig) - Graudas - Zwart

€107,00
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

Moderne scheerset met Saftey Razor en een scheerkwast van Graudas haren. Deze moderne scheerset komt uit de moderne series van Mühle, de Rytmo serie. Deze serie heeft een uitgesproken design met rechte lijnen en een strakke afwerking. De set bevat de volgende producten:

- Rytmo Shaving Brush Graudas maat M
- Rytmo Safety Razor
- Chromen opschuimbakje
- Chromen stand

Safety Razor:

De Safety Razor uit de Rytmo is in een modern jasje gestoken en heeft een gesloten kam, uitgevoerd in het zwart met een chromen afwerking.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de bovezijde los te schroeven zal de kam te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam. De kam is verwisselbaar voor een getande kam, de getande kam is zeer geschikt voor de vollere en langere baarden.

Scheerkwast:

Zwarte scheerkwast uit de moderne Rytmo serie van Muhle, uitegerust met Graudas Dassenharen. Deze haren komen van de buik van de das en produceren een rijkelijk schuim.

Het handvat van deze scheerkwast is gemaakt van Edelhars uitgevoerd in het zwart.

Deze scheerkwast maakt deel uit van de Rytmo serie van Muhle. De moderne serie heeft een uitgesproken design met redelijk rechte lijnen. De kwast wordt afgewerkt met een chromen plaat aan de onderzijde van de kwast.

Kwasthaar:

Graudas Dassenhaar (Pure Badger)
Graudas haren komen van de buik van de das. De Graudas kwasten zijn de derde kwaliteit kwasten gemaakt van dassenhaar. Desondanks zijn deze kwasten nog steeds van hoge kwaliteit, doordat de buik van de das gewoon meer haar bevat zijn deze kwasten qua prijs goedkoper dan de Fijndas en de Silvertip. De haren zijn iets stugger en nemen iets minder vocht. Nog steeds hebben ze een fijn huidgevoel en produceren ze een rijkelijk schuim.

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen