Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Traditional Safety Razor Scheerset (3-delig) - Silvertip - Zwart

€165,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Met deze 3-delige scheerset van MÜHLE scheer je jezelf op de traditionele wijze. De scheerset bestaat uit een houder, een scheerkwast van Silvertip dassenhaar en een Safety Razor. De handvaten hebben een luxe zwarte kleur met een afwerking van chroom. De set een een klassiek design met een moderne twist.

Maak de haren van de kwast nat met warm water. Sla het overtollige water uit de kwast. Haal de kwast door de scheerzeep of scheercrème zodat er voldoende aan de kwast zit. Schuim de zeep op in een opschuimbakje of direct op het gezicht. Laat het even inwerken alvorens te beginnen met scheren. Spoel na met koud water.

Anders dan bij een Gillette systeem heeft een safety razor geen beweegbare kop. Zorg dat je het mes altijd onder een hoek van 35º op het gezicht houdt. Zeker bij de kaaklijnen en de hals is het zaak om daar goed op te letten. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer dan een Gillette wat in het begin tot irritatie kan leiden. Scheer daarom altijd rustig. Dit geeft het mes de tijd de haartjes netjes af te scheren. Hierdoor minimaliseer je sneetjes en rode plekjes.

Kenmerken

  • 3-delig

  • Heeft een luxe uitstraling

  • Heeft een klassiek design met moderne hints

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen