Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Sophist Safety Razor Scheerset (4-delig) - Silvertip - Buffelhoorn

€314,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

4-delige scheerset uit de Sophist serie van MÜHLE. De scheerset bestaat uit een houder, een zeepbakje, een scheerkwast van Silvertip dassenhaar en een Safety Razor. De handvaten zijn gemaakt van Buffelhoorn. Buffelhoorn is een natuurproduct. De kleur van het product kan daarom afwijken van die van de afbeelding. De Sophist serie is een van de meest luxe sets van MÜHLE. Het design is klassiek en eigentijds tegelijk. Door zijn ronde en minimalistische ontwerp is de Sophist een genot om te zien maar ook om vast te houden.

Maak de haren van de kwast nat met warm water. Sla het overtollige water uit de kwast. Haal de kwast door de scheerzeep of scheercrème zodat er voldoende aan de kwast zit. Schuim de zeep op in een opschuimbakje of direct op het gezicht. Laat het even inwerken alvorens te beginnen met scheren. Spoel na met koud water.

Anders dan bij een Gillette systeem heeft een safety razor geen beweegbare kop. Zorg dat je het mes altijd onder een hoek van 35º op het gezicht houdt. Zeker bij de kaaklijnen en de hals is het zaak om daar goed op te letten. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer dan een Gillette wat in het begin tot irritatie kan leiden. Scheer daarom altijd rustig. Dit geeft het mes de tijd de haartjes netjes af te scheren. Hierdoor minimaliseer je sneetjes en rode plekjes.

Kenmerken

  • Gemaakt van buffelhoorn

  • Produceert een goed schuim

  • Zorgt voor een comfortabele scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen