Je beoordeling toevoegen

Muhle 
Vivo Safety Razor Scheerset (4-delig) - Black Fibre - Hoorn Bruin

€120,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Moderne scheerset met Saftey Razor in het Hoorn Bruin en een scheerkwast van Fijndas haren. Deze prachtige scheerset komt uit de modern klassieke series van Mühle, de Vivo serie. Deze serie maakt gebruik van de klassieke lijnen spel van het klassieke scheergerei, afgewerkt met een moderne tint. De set bestaat uit de volgende onderdelen.

- Vivo Black Fibre Scheerkwast maat M - Hoorn Bruin
- Vivo Safety Razor - Hoorn Bruin
- Chromen stand
- Chromen Opschuimbakje

Safety Razor:

De Safety Razor uit de Vivo is in een modern jasje gestoken en heeft een gesloten kam, uitgevoerd in het Hoorn Bruin Edelhars.

De Safety Razor met zijn verwisselbare mesjes was een revolutie op het gebied van nat scheren en is vandaag de dag één van de meest klassieke scheeraccessoires. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze prachtige Safety Razor.

De Safety Razor met haar vlijmscherpe messen verdient in het begin respect in de omgang. De kop van het scheermes beweegt niet mee zoals we zien bij de moderne scheermessen. Na een korte gewenningsperiode en een vaste hand ben je met deze Safety Razor in staat om zeer glad scheerresultaat neer te zetten.

De messen van de Safety Razor zijn verwisselbaar. Door de Razor aan de bovezijde los te schroeven zal de kam te verwijderen zijn, op deze manier zijn de messen eenvoudig te vervangen. De messen worden door vele leveranciers aangeboden en zijn zelfs verkrijgbaar bij de plaatselijke drogist.

Deze Safety Razor komt met een gesloten kam. De kam is verwisselbaar voor een getande kam, de getande kam is zeer geschikt voor de vollere en langere baarden.

Scheerkwast:

De Scheerkwast uit de moderne Vivo serie van Muhle, uitegerust met Fijndas Dassenharen. Deze haren komen van de buik van de das en produceren een rijkelijk schuim. De Engelse benaming voor deze haren is Best Badger of Fine Badger.

Het handvat van deze scheerkwast is gemaakt van Hoorn Bruin Edelhars wat waterdicht is en slijtvast, afgewerkt met een chromen rand.

Deze scheerkwast maakt deel uit van de Vivo serie van Muhle. Deze moderne series van Mühle heeft een klassiek design die ze combineerd met een moderne afwerking.

Kwasthaar:

Black Fibre (Synthetisch)
De Black Fibre kwastharen zijn een diervriendelijke variant van de Fijndas/Pure Badger kwastharen. De Black Fibre kwastharen zijn volledig synthetisch en door Muhle ontwikkeld met dezelfde eigenschappen als de Fijndas haren. Dit betekend dat het gevoel en de vochtopname van de haren nagenoeg hetzelfde is. Dit resulteert in een zeer fijne en hoge kwaliteit scheerkwast voor de traditionele nat scheerder.

Het verschil met Fijndas zit hem in het volgende. De kwastharen van de Black Fibre zijn in vergelijking met dassenhaar iets stugger, wat resulteert in een iets andere huidgevoel. De stugheid van de kwastharen zorgt ervoor dat het opkloppen van schuim makkelijker verloopt, met een luchtigere en rijker scheercreme als resultaat.

 

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen