Mühle

Wat is Mühle?

Mühle is opgericht in 1945 en wordt vandaag de dag al drie generaties mee. Met de tijd heeft Mühle heel veel ervaring en kennis opgedaan en niets voor niets staat Mühle dan ook bekend om zijn uitzonderlijke goede kwaliteit. Mühle is gespecialiseerd in het maken van innovatieve producten die je nodig hebt voor, tijdens of na het scheren. Alle producten worden met veel passie en aandacht ontworpen en de producten van Mühle worden verkocht over de hele wereld.

Scheerkwasten

Een van de specialiteiten van Mühle is het maken van scheerkwasten van zeer hoge kwaliteit. Deze kwasten worden met de hand gemaakt door traditionele ambachtslieden. Er zijn wereldwijd slechts een paar experts die deze kunst van het maken van scheerkwasten zo goed beheren als die van Mühle dat doen. De kwasten worden door Mühle zelf ontworpen en vervolgens met de hand gemaakt in de fabriek van Mühle. Het assortiment van scheerkwasten bij Mühle is zeer groot zodat er voor iedereen de perfecte kwast bij zit, zo heb je keuze uit klassieke tot moderne modellen en heb je keuze uit meerdere soorten haar en formaten.

Lijnen

Ook bevat het assortiment van Mühle een goede selectie aan scheerproducten. Buiten dat deze producten de huid goed verzorgen en zorgen voor een perfect scheerrestultaat, hebben deze producten ook heerlijke geuren die in verschillende lijnen worden aangeboden. De producten van Mühle bestaan uit de volgende lijnen:

Aloë Vera: De Aloë Vera-lijn heeft een heerlijke frisse geur van de combinatie van eikenbladeren en mint. Ook bevat deze geur, zoals de naam al doet vermoedden, Aloë Vera-extracten wat een hydraterende en kalmerende werking heeft op de huid.

Sandelwood: De Sandelwood-lijn heeft een warme houtige geur die je scheerbeurt een echte klassieke vibe geeft. Deze producten bevatten het essentiële Sandelwood olie die ervoor zorgt dat de huid wordt gehydrateerd en is van nature zacht en iets vet.

Sea Buckthorn: De Sea Buckthorn-lijn heeft een frisse en fruitige geur met de frisse geurnoten van limoen en sinaasappel. De producten bevatten het natuurlijke duindoorn, wat wordt gewonnen uit verschillende planten aan de kust en in de duinen en een regenererende werking heeft op de huid, wat betekent dat het de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert.

Organic: De producten uit de Organic-lijn van Mühle bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten, waarvan Argan olie uit Marokko de basis vormt. Deze argan olie wordt met de hand geperst en gekocht tegen fair trade prijzen. Ook bevatten deze producten vitamine E wat de huid hydrateert en de natuurlijke huidbescherming versterkt.