R d.
bijzondere en inspirerende verfrisser voor onderweg! De geur is klassiek!!
01 Apr 2020
wim k.
na het scheren met kwast en scheermes ben ik nog half slaperig, maar dan komt de boost een splash Florida Water Cologne en mijn huid is gelijk verfrist en geurig en ben gelijk klaar wakker, heerlijk.
01 Aug 2019
Je beoordeling toevoegen

Murray & Lanman 
Florida Water Cologne

€6,90
Maandag in huis
10+ op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Uitgevonden door de New Yorker Robert I. Murray in 1808. Florida Water werd bekend als een universele Cologne voor zowel mannen als vrouwen. Later opgenomen door de barbershops en gebruikt als een Cologne en After Shave. Nu veel gebruikt voor en na het scheren als een verfrissende tonic.

Voor het scheren: Breng de Cologne aan op de baard en masseer deze in. De baard wordt verzacht en is zo makkelijker af te scheren.

Na het scheren:Breng de Cologne aan op het gezicht om zo de poriën te dichten en wondjes te laten helen. Het laat een verfrissende de geur achter en geeft de pas geschoren huid een boost.

Florida Water Cologne wordt ook veel gebruikt door honkballers in het zuiden van de V.S.. De Cologne wordt toegevoegd aan een bad van ijswater, met handdoeken wordt dit aangebracht op de huid om zo te verkoelen en verfrissen tijdens hete dagen.

4 sterren uit 5 reviews
Uw review toevoegen