Sten
Absoluut een top borstel! Dit is mijn derde borstel. De eerste was een goedkoopje van Amazon, die begon te stinken en was na de eerste 2 maanden groeien te zacht geworden. Toen het borstel/kam setje van proraso gekocht. Deze zijn wat aan de kleine kant, en de haren van de borstel zijn ongemakkelijk hard. Alsof ze krabben over de huid. Nu dus als derde maar gewoon wat duurders gekocht om zo ook wat fatsoenlijks te krijgen. En fatsoenlijk is ie. De haren zijn stijf genoeg om goed door de baard heen te komen, maar zijn absoluut niet pijnlijk voor de huid. Daarnaast voelt hij fijn in de hand en is hij mooi afgewerkt. Kortom, top product voor een passende prijs.
04 Nov 2020
Kristof L.
Aangename (en mooie/kwalitatieve) brush: Ligt super handig in de hand. Voelt goed aan (zachtjes de baardharen plat borstelen of wat harder om de huid eens goed mee te scrubben). Er bestaat blijkbaar ook een zachte brush van dit merk, maar ik vind de harde haren aangenaam. Misschien iets te aangenaam, ik moet m'n best doen om niet heel de dag ermee over m'n baard te strelen ;) Ik gebruik 'm ook sowieso om baardolie mooi te spreiden over de baard. Samen met een baardolie is deze brush toch wel het belangrijkste materiaal om een baard dagelijks wat te verzorgen.
17 Jun 2019
Je beoordeling toevoegen
-10%

OAK Beard Care 
Baardborstel

€30,95
€27,86
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad

De baardborstel van OAK Beard Care voor de perfecte verzorging van je baard. De baardborstel houdt de baard in vorm en verwijdert losse haren en roos. Het handvat is natuurlijk gemaakt van geölied eikenhout en ligt comfortabel in de hand.

De haren van de baardborstel zijn gemaakt van wilde zwijnen en zijn onregelmatig qua lengte waardoor ze de baard beter weten te verzorgen. Naast het verzorgen van de baard, verzorgt de brush ook de onderliggende huid, de huid wordt gemasseerd en de talgproductie gestimuleerd. Daardoor wordt een droge baard voorkomen.

Gebruik de baardborstel in de richting van de haardgroei. Pas extra druk toe voor de gewenste hardheid van de massage van de onderliggende huid. Dankzij de ovale vorm is de borstel ook makkelijk te gebruiken op de moielijk bereikbare plekken zoals de snor en bakkebaarden.

Schoonmaken:

Reinig de borstel regelmatig door de haren uit het borstel te kloppen. Neem eens in de paar maanden een beetje Beard Wash om de borstel eens uit te spoelen onder de kraan.

Kenmerken

  • Natuurlijke haren

  • Masseert de huid

  • Eikenhouten handvat

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen