Je beoordeling toevoegen

Officina Artigiana Milano 
Aftershave

€16,95
Morgen in huis
6 op voorraad

Deze Aftershave en Eau de Toilette van Officina Artigiana Milano bevat 80% alcohol om de geschoren huid goed te ontsmetten en een verfrissend effect te creëren. Ook heeft deze aftershave geen 4% geurconcentratie zoals de meeste aftershaves, maar 15% waardoor de heerlijke, warme geur merkbaar langer blijft ruiken.

Verder is de aftershave verrijkt met de essentiële jojoba-, argan-, amamdel-, druivenpit- en castor-oliën die eeuwen geleden al werden gebruikt door de Egyptenaren en de Grieken vanwege zijn verzorgende effecten.

Deze Eau de Toilette heeft een bijzondere, kalmerende geur die je mee neemt naar het warme Middellandse Zeegebied. De samenstelling van deze levendige geur bestaat uit topnoten berk, zwarte peper en frisse orchidee, die overvloeien in de hartnoten van honing, whisky, saffraan en tabak met een lederachtige hint. Warme houtnoten van hout, amber guaiac en gerst vormen de basis van deze geur.

  • Top: Berk, Zwarte Peper, Orchideeën 
  • Hart: Honing, Whisky, Saffraan, Tabak
  • Basis: Hout, Amber, Guaiac, Gerst

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Ingrediënten 

Alcohol denat, Aqua, Parfum, polysorbaat 20, PEG-40, Gehydrogeneerde Caster olie, Menthol, Dimenhicone, Copolyol, Tetranatrium edta, Linalool

Kenmerken

  • Ontsmet de geschoren huid

  • Een bijzondere kalmerende geur

  • Neemt je mee naar de warme Middelandse Zeegebied

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen