Je beoordeling toevoegen

Officina Artigiana Milano 
Aftershave - Stay Traditional

€16,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

Deze Aftershave en Eau de Toilette van Officina Artigiana Milano bevat 80% alcohol om de geschoren huid goed te ontsmetten en een verfrissend effect te creëren. Ook heeft deze aftershave geen 4% geurconcentratie zoals de meeste aftershaves, maar 15% waardoor de heerlijke, warme geur merkbaar langer blijft ruiken.

Deze Eau de Toilette heeft een traditionele Italiaanse citrusgeur. De samenstelling van deze iconische geur bestaat uit de frisse topnoten van grapefruit en citroenschil, die overvloeien in de zoete, fruitige hartnoten van perzik en wilde aardbeien. Lichte noten van ozon, zout en witte muskus vormen de basis van deze geur. 

  • Top: Grapefruit, Citroen
  • Hart: Perzik, Wilde Aardbeien
  • Basis: Ozon, Zout, Witte Muskus

Als aftershave:

  1. Neem een gewenste hoeveelheid aftershave.
  2. Breng dit aan op de geschoren huid.

Als Eau de Toilette:

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Ingrediënten 

Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Geur), Polysorbaat 20, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Menthol, Dimethicon Copolyol, Tetranatrium EDTA, Linalool

Kenmerken

  • Ontsmet de geschoren huid

  • Geeft een verfrissend gevoel

  • Traditionele Italiaanse citrusgeur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen