Helaas..
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Keer met de knop hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

Oil Can Grooming

Oil Can Grooming is een Engels merk uit Chesterfield. Oil Can Grooming ontwikkeld met de gedachte producten te maken die vanaf begin tot eind gemaakt zijn voor de echte man. Qua verpakking, geur, kleur en gebruik. De producten van Oil Can Grooming zijn te herkennen aan dat ze in kleine olie-tankjes met doseerdop verpakt zitten, wat de producten een stoere robuuste uitstraling geeft. Kwaliteit staat bij Oil Can Grooming bovenaan, ze willen zorgen dat ze jou de beste kwaliteit leveren en maken daarom gebruik van verschillende verfijnde ingrediënten en heerlijke geuren.

 

Kwaliteit is de kern

Dat Oil Can Grooming kwaliteitsproducten maakt is geen geheim. Ze streven ernaar om de beste kwaliteit te leveren dat mogelijk is en daarom is kwaliteit ook de kern van het bedrijf. Geen ‘big talks’ maar vooral doen wat ze zeggen. 

 

De producten van Oil Can Grooming 

Oil Can Grooming heeft verschillende soorten producten. De iconische kannen bevatten onder andere een baardolie, scheerolie, classic cream, pomade, crafting clay en styling paste

 

Oil Can Grooming producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geraakt en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Oil Can Grooming? Bestel dan jouw Oil Can Grooming producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb je jouw producten al de volgende dag in huis!