Koen Q.
Dit blokje Aluin gekocht omdat ik erg veel vertrouwen had in de naam Osma. O's Ma betekent in Brabant namelijk "Onze moeder". Dus ik dacht dat moet goed zijn. Nu is een blokje Aluin niet echt een pretje. Wrijf ermee over je pas geschoren en kapot geschoren huid en het prikt en brand natuurlijk als de hel. Maar als je een echte stoere kerel bent dan is het motto "no pain no game" en is het gewoon even op je tanden bijten. Dan valt het allemaal wel mee en is het resultaat een glad, niet meer geïrriteerd babyhuidje, waar je partner wild van zal worden. Kleine snijwondjes verwijden overigens ook als sneeuw voor de zon.
01 Apr 2020
Je beoordeling toevoegen

Osma 
Bloc d'Alun

€6,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

De Bloc d'Alun van Osma, een natuurlijk mineral die het bloeden stolpt en de huid verzorgd na het scheren.

Deze klassieke Alun is van Franse makelaardij en één van de meest traditionele producten in de shop.

We hebben het allemaal wel eens gehad, jezelf snijden met scheren terwijl je op tijd staat of een belangrijke afspraak hebt. Alum Bar biedt de uitkomst, eventje bevochtigen met water en het melk-achtige residu aanbrengen op het scheerwondje. Het wondje heelt meteen en het bloeden stolpt.

Tip: Droog Alum af na het gebruik en bewaar het op een droge plaats, anders ben je hier sneller terug dan je denkt om een nieuwe te kopen.

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen