Je beoordeling toevoegen
-40%

Osma 
Essential Shave Kit

€39,95
€23,97
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad

Deze Essential Shave Kit van Osma bevat alle benodigheden voor een goede scheerroutine en is makkelijk mee op reis te nemen. De kit bevat een Face Wash, Pre Shave Oil, Aftershave Balm en een Aftershave Lotion.

Face Wash

Deze face wash van Osma zorgt voor een frisse en gezonde huid. De face wash reinigt, verzorgt en ontsmet de gezichtshuid waardoor deze face wash ook ideaal is als voor bereiding op een comfotabele scheerbeurt. Deze face wash heeft een frisse, mannelijke geur, bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor iedere huidsoort.

Pre Shave Oil

Deze pre shave oil van Osma geeft de huid een goede verzorging vóór het scheren, wat zorgt voor een fijne en comfortabele scheerervaring. De olie bevat verschillende essentiële oliën die de baardharen verzachten waardoor deze makkelijker te scheren zijn en scheerirritaties worden voorkomen. De olie heeft een lekkere geur, bestaat voor 98,8% uit natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor de droge tot normale huid en baard.

Aftershave Balsem

Deze aftershave balm van osma geeft de geschoren huid een goede verzorging. De balsem bestaat uit een perfecte mix van ingrediënten die de geschoren huid herstellen, voeden en beschermen waardoor scheerwondjes snel genezen, scheerirritaties worden voorkomen en bacteriën uit de poriën worden gehouden. Deze balsem bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, heeft een lekkere geur en is geschikt voor iedere huid.

Aftershave Lotion

Deze aftershave lotion van osma geeft de geschoren huid een goede verzorging. De balsem bestaat uit een perfecte mix van ingrediënten die de geschoren huid herstellen, voeden en beschermen waardoor scheerwondjes sneller genezen, scheerirritaties worden voorkomen en bacteriën uit de poriën worden gehouden. Deze balsem bestaat voor meer dan 97% uit natuurlijke ingrediënten, bevat geen alcohol, heeft een lekkere geur en is geschikt voor iedere huid.

Face Wash

 1. Neem een gewenste hoeveelheid face wash in je handpalmen.
 2. Breng dit aan op je gezicht
 3. Laat dit een beetje opschuimen
 4. Spoel dit af met water

Pre Shave Oil

 1. Neem een kleine hoeveelheid olie in je hand.
 2. Verdeel deze over het te scheren huid of baard.
 3. Breng na de pre shave oil voor het beste resultaat nog een scheercreme of -gel aan en begin met scheren.

Aftershave Balm

 1. Neem een kleine hoeveelheid balsem.
 2. Breng dit aan op de (handdoekdroge) geschoren huid.

Aftershave Lotion

 1. Neem een kleine hoeveelheid lotion.
 2. Breng dit aan op de (handdoekdroge) geschoren huid.

Kenmerken

 • Geeft een goede verzorging aan de baard

 • Ideaal voor op vakantie

 • Ook perfect om de producten te testen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen