Terug
25 products
Terug
25 products

Osma

Over Osma

Osma is opgericht in 1957 en houd zich vandaag de dag al meer dan 50 jaar bezig met het produceren van zeer kwalitatieve scheerproducten voor mannen. Osma steekt veel tijd en aandacht in het ontwerpen van hun producten wat zorgt voor de zeer hoge kwaliteit. De producten van Osma zijn onder te verdelen in twee lijnen, namelijk Osma traditional en Osma Rasage.

Osma Traditional

De producten uit de Osma traditional lijn zijn te herkennen aan de blauwe verpakkingen. Deze Osma traditional producten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor ieder product uit de Osma traditional lijn voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. De producten uit de Osma traditional lijn zijn dan ook geschikt voor bijna iedere huid en zullen de huid niet beschadigen.

Osma Rasage

De Osma Rasage producten zijn te herkennen aan de bruin met rood gekleurde verpakkingen. De producten van de Osma Rasage lijn zijn perfect voor de traditionele scheerder. De meeste Osma rasage producten bevatten aluin. Aluin staat bekend om zijn helende werking, wanneer je jezelf tijdens het scheren hebt gesneden zal de aluin veel eiwitten aan de beschadigde huid geven wat ervoor zorgt dat de huid weer samentrekt en snel geneest.