Terug
9 products
Terug
9 products

Toilettas heren

Een toilettas voor heren. Da’s geen opvouwbaar urinoir natuurlijk maar een onmisbare opbergunit om al je essentiële verzorgingsproducten overzichtelijk geordend en veilig in op te bergen zodat je niet misgrijpt als je op (zaken) reis bent. Natuurlijk komen toilettassen voor heren in allerlei uitvoeringen. Van simpel plastic, dat makkelijk scheurt tot de luxe & stevige leren toilettas heren.

Bijvoorbeeld zo’n chique heren toilettas leer met meerdere vakken waar je jouw contactlenzen, tandpasta, oordopjes, scheermes en shampoo voor mannen keurig netjes op kunt bergen. Zo vind je in oogopslag alles (heel) terug. Uiteraard is ‘t erg onhandig om alle (breekbare) attributen los in een sporttas of koffer te deponeren. Dus daarom een leren toilettas heren.   

Het voordeel van een goede heren toilettas is dat je bijvoorbeeld jouw scheermesjes en spiegeltje perfect kunt opbergen zonder dat deze gaan rondslingeren. Linke boel. Zorg dus dat je investeert in een sterke multifunctionele toilettas heren! Eentje met voldoende vakjes en ritsjes om je kostbare aftershave flesje en mannen douchegel veilig op te bergen zonder dat ze openspringen.

Zorg dat je een stevige leren, linnen of nylon toilettas aanschaft met hierin diverse vakken die waterbestendig zijn. Kun je ‘m makkelijk uitwassen. Handy als je scheergel of scheerschuim bus toch is gaan lekken…  

 

Tips

Heb je een toffe toilettas leer heren maar weet je eigenlijk niet wat er allemaal in moet? Check dan ons verhelderende artikel ‘Wat zit er in een toilettas’ en je vergeet nooit meer iets mee te nemen wat je op reis keihard nodig hebt!

Een heren toilettas leer is niet alleen erg chique maar vooral praktisch als je vaak op zakenreis moet. Dit type is ook zo’n beetje de meest solide toilettas voor heren die je kunt krijgen. Daar heb je in de regel ook erg lang plezier van.

Check onze collectie en verbaas je over de goede kwaliteit en de multifunctionaliteit ervan!