Terug
17 products
Terug
17 products

Toilettas voor mannen

Bij een toilettas denken de meeste mensen toch al snel aan een product voor vrouwen. Dit is echter in de moderne tijd zeker niet meer het geval, zoals voor heel veel dingen geldt dat het niet meer zo zwart wit voor mannen of vrouwen is. Dat is natuurlijk een hartstikke mooie ontwikkeling die wij zeker toejuichen. Het voordeel hiervan is ook dat je niet langer met een roze of ander vrouwelijke toilettas op pad hoeft. Een toilettas voor mannen is dus tegenwoordig heel normaal, maar wat voor soorten zijn er en waar moet deze eigenlijk aan voldoen?

Verschillenden soorten toilettas voor mannen

Net zoals voor vrouwen zijn er inmiddels vele verschillende soorten toilettassen voor mannen. Hierdoor kun je zowel qua uiterlijk van de toilettas als qua functionaliteit ruime keuze maken en weet je zeker dat je een toilettas voor mannen vindt die bij je past. De meeste mannen geven overigens de voorkeur aan een wat robuuste variant die veel stevigheid biedt. Qua materiaal komen daarom klassiek leer, duurzaam polyester of ruw canvas het meeste voor. Als we kijken naar kleur is het vooral blauw, bruin, olijfgroen en uiteraard zwart wat de boventoon voert. Bij veel varianten wordt dit dan afgemaakt met een stevige rits die best een beetje mag opvallen. Door deze eigenschappen gaat zo’n toilettas vaak veel langer mee dan eentje voor vrouwen. Bovendien worden veel van de toilettassen voor mannen met mooie details of accessoires afgewerkt. Vaak is een toilettas voor mannen in de basis vrij simpel en rustig, het zijn de details die dan het verschil maken.

Waar moet een toilettas voor mannen aan voldoen?

Een toilettas kan eigenlijk bij niemand in de kast ontbreken. Het is een van must-haves wat betreft verzorgings- en/of reisartikelen. In elke reis rugzak of ander reispakket zit dan ook een toilettas. Natuurlijk ook niet zo gek want hoe zou je anders je toiletspullen moeten vervoeren. Ondanks dat dit altijd al zo is geweest zijn er lange tijd veel toilettassen voor vrouwen ontworpen dan voor mannen. Gelukkig is daar de laatste jaren verandering in gekomen.

Omdat een vrouw veel andere toiletspullen heeft dan de meeste mannen was het altijd jammer dat dit zo was. Nu zijn er dus steeds meer toilettassen voor mannen op de markt, die ook plek bieden voor de specifieke verzorgingsproducten die je als man vaak gebruikt. Een mannelijke toilettas moet dan ook aan een aantal eisen voldoen. Allereerst moet deze voldoende ruimte bieden voor grotere producten, zoals een goede kam of een scheerapparaat. Daarnaast heb je vaak nog een vakje waar je bijvoorbeeld je scheermes in kwijt kunt. Zo voorkom je dat je wondjes krijgt wanneer je in je toilettas grijpt. Verder moet er een groot vak in zitten waar je de overige producten kunt opslaan, zoals je pommade, parfum, gezichtscrème en andere handige producten. De toilettas moet in zijn geheel lekker stevig zijn en mag er best wat robuust uitzien. Als het maar tegen een stootje kan, en de producten die erin zitten kleerscheuren verplaatst kunnen worden.